Bijscholingen voor trainers en coaches

Bijscholingen voor trainers

Train de Trainer - avond

Een vereniging kan door Hockeyschool Friesland een train-de-trainer avond laten verzorgen. In overleg wordt het onderwerp bepaald.

In 3 uur wordt het onderwerp in theorie en in praktijk met de trainers behandeld. Afhankelijk van het onderwerp kunnen de trainers zelf op het veld een trainingsdeel verzorgen.

Prijs voor Train de Trainer bedraagt €160,- per avond excl. BTW & reiskosten (a € 0,19/km)


Bijscholing voor keeperstrainers

Tijdens deze bijscholingsavond van 3 uur worden de keeperstrainers zowel in theorie als praktijk bijgeschoold. Van basistechnieken en -posities tot training geven met speciaal ontworpen keeperstraining materiaal.

Voor deze avond is het van belang dat er minimaal 1 keeper in uitrusting beschikbaar is voor het praktijkgedeelte.


Bijscholingen voor coaches

KNHB Basisopleiding Coachen (BO Coachen)

In samenwerking met de KNHB kan Hockeyschool Friesland de BO 'Coachen'  'in eigen beheer' aanbieden. De organisatie gaat viaHockeyschool Friesland. Certificering geschiedt door en op voorwaarden van de KNHB.

De BO Coachen omvat twee avonden en is geschikt voor jongste jeugd coaches en beginnende coaches in de D en C - categorie.

Kosten voor de BO Coachen zijn conform de prijzen van de KNHB. Verenigingen die (al eerder) samenwerken met Hockeyschool Friesland ontvangen 10% korting. Dit is inclusief reis- en certificaatkosten.

Coach de Coach avond

Tijdens een avond van 2 -2,5 uur wordt een onderwerp naar keuze samen met de coaches uitgediept. De avond is een workshop vorm. Dit betekent dat de coaches met elkaar aan de slag gaan met opdrachten. Desgewenst kunnen deze opdrachten ook op het veld plaatsvinden.


Prijs voor een Coach de coach avond bedraagt €160,- per avond excl. BTW en reiskosten.